Ideale gezinswoning met verzorgde tuin op toplocatie te Sint-Andries

Knotwilgenlaan 76, 8200 Brugge Sint-Andries

238 m²
3
1
€ 429.000

Ref. 6140177

Beschrijving

ALTRO OPENHUIS - ZATERDAG 28 SEPTEMBER 2024 – 10:00 TOT 12:30 (op afspraak)

Ontdek deze charmante halfopen woning uit 1981, gelegen in een rustige, kindvriendelijke wijk. Met een perceel van 437 m² en een prachtig aangelegde tuin biedt deze woning de perfecte combinatie van rust, comfort en een uitstekende ligging. 

Indeling:

Gelijkvloers: inkomhal met gastentoilet, ruim en lichtrijke leefruimte dat dienst doet als het hart van de woning, aansluitend een zithoek met prachtig tuinzicht, een knusse tv-hoek en als laatste de goed onderhouden en volledig uitgeruste keuken met aansluitend de eethoek.  Extra troef op dit niveau: praktische berging en ruime inpandige garage (18 m²).

Eerste verdieping: bureauruimte die uitkijkt op de leefruimte, twee royale slaapkamers (18 m² en 15 m²) en een lichtrijke badkamer voorzien van een dubbele lavabo, opbergkasten, ligbad en douche, kortom alles wat je nodig hebt voor een ontspannen start van de dag.

Tweede verdieping: De vaste trap leidt naar een indrukwekkende derde slaapkamer (30 m²) met aansluitende zolderruimte. Ideaal als master bedroom, gastenkamer of speelruimte voor de kinderen.

Dankzij de mooi aangelegde tuin met kunstgras, vijver met koi vissen en een waterval, biedt deze woning een rustige plek om volledig tot rust te komen. Daarnaast is er een tuinhuis en een hobbyruimte aanwezig, dat extra mogelijkheden bied voor recreatie en/of opslag. Gelegen in een rustige wijk, heeft de woning een uitstekende Mobiscore van 8,2/10. De ligging is ideaal, met de expresweg, winkels, openbaar vervoer, crèches en scholen in de buurt en een speeltuin in de straat. 

Kortom, deze woning is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar comfort in een rustig gelegen, kindvriendelijke omgeving.

Mis deze kans niet en ontdek snel jouw nieuwe thuis!

Schrijf je in voor de openhuisdag via benedicte@altro-vastgoed.be of telefonisch op 0472 65 26 78.

Toplocatie in Sint-Andries, nabij alle voorzieningen en het kinderspeeltuin.

Ruime gezinswoning met een perceel van 437 m²

Lichtrijke leefruimtes met zithoek en tv-hoek.

Drie ruime slaapkamers en een bureauruimte

Verzorgde tuin met kunstgras, vijver, waterval en tuinhuis

360° view

Kenmerken

3 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

2 Toilet(ten)

Zonnepanelen

Tuin

Parkeren

Terras

Riolering

Telefoonbekabeling

Electriciteit

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
437 m²
Bewoonbare opp.
238 m²
Bouwjaar
1981
Slaapkamer 1
17.64 m²
Slaapkamer 2
14.44 m²
Slaapkamer 3
29.52 m²
Woonkamer
38.06 m²
Eetkamer
5.83 m²
Keuken
10.1 m²
Bureau
10.36 m²

Energieprestaties

EPC categorie
EPC
382 kWh/m²
EPC referentie
20240627-0003279403-RES-1

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Elektriciteitskeuring beschikbaar
Ja, niet conform
Bouwvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bodemattest
Ja
Asbestattest
Ja, 27/06/2024
G-score
A
P-score
C

Download documenten

Vul het formulier in en download alle plannen & prijzen van dit project.

exterieur foto

Exterieur

De woning beschikt over een prachtig verzorgde tuin met kunstgras, een mooie vijver met koi vissen, een waterval en een charmant tuinhuis. Deze buitenruimte biedt een ideale setting voor ontspanning en familiebijeenkomsten.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

De woning bestaat uit een lichtrijk en ruim gelijkvloers met een inkomhal, gastentoilet, leefruimte, gezellige zithoek, knusse tv-hoek, een goed onderhouden keuken met eethoek. Op de eerste verdieping bevinden zich een bureauruimte, twee ruime slaapkamers en een badkamer met dubbele lavabo, ligbad en douche. De tweede verdieping biedt een derde ruime slaapkamer en een zolderruimte.

energie foto

Energie

De woning is uitgerust met zonnepanelen en verwarmd met elektriciteit via plafond- en vloerverwarming. Het beschikt over een EPC-label D (geen renovatieplicht), een elektriciteitsattest, een blanco bodemattest en is volledig asbestveilig.

energie foto

Ligging

De woning ligt in een kindvriendelijke en rustige buurt in Sint-Andries, ideaal voor gezinnen. Je hebt snel toegang tot de expressweg, waardoor je vlot verbinding hebt met omliggende gebieden en voorzieningen. In de directe omgeving vind je winkels, openbaar vervoer, crèches, scholen en een speeltuin. Bovendien ligt een bosrijk gebied vlakbij, perfect voor wandelingen en recreatie.

" Dit zou wel eens jouw ideale thuis kunnen zijn!"

— Vastgoedmakelaar Bénédicte

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting